recent project

Deurne

Wonen in de nieuwe groene verbinding van Morkhoven

recent project

Aalst

KAAIMAN & KAAINEST vormen samen de eerste fase van de duurzame ontwikkeling van ZUIDKAAI. 

recent project

Willebroek

Kanaelzicht, een mix van historische elementen, hedendaags comfort en uitstekende bereikbaarheid.

recent project

Hoeilaart

Nieuwbouwproject te
Hoeilaart, Vlaams-Brabant

recent project

Zaventem - Nossegem

Nieuwbouw kantorencomplex met aandacht voor het comfort en de well being van de gebruikers.

recent project

Brugge

Uiterst energiezuinige appartementen in de Brugse groene rand.

recent project

Antwerpen

Wonen of investeren op een Antwerpse AAA-locatie, voor een aantrekkelijke prijs, binnen handbereik.

recent project

Zakynthos

Exclusieve nieuwbouwvilla's met unieke zichten vanop Zakynthos, Griekenland.

recent project

Dendermonde

Een exclusieve residentie met ruime terrassen aan de rand van Dendermonde.

recent project

Sint-Lambrechts-Woluwe

Prachtig wonen op een toplocatie met zicht op een groene omgeving en het kasteel van Malou.


Actuele projecten


iphone 5
iphone 5
iphone 5

LANCERING van de eerste fase !

De voormalige Electrabelsite en iconische stoomcentrale van Aalst wordt na jaren verscholen achter omheiningen eindelijk terug opengesteld!

Omgeven door groen, met een prachtig zicht op het water en vlakbij het centrum van Aalst brengt Zuidkaai een waardevol stukje erfgoed opnieuw tot leven.

 

KAAIMAN en KAAINEST vormen samen de eerste fase van de ontwikkeling op ZUIDKAAI.

De ontwikkeling kent een gevarieerd aanbod aan duurzame appartementen.

De inplanting van het project en de hoogwaardige architectuur zorgen voor een prachtig kader, afgeschermd van het verkeer, waardoor alle appartementen kunnen genieten van een groene oase.

Toekomstige fiets en wandelroutes op de site maken het mogelijk om ook in de dichte nabijheid van het project te gaan genieten van de natuur en de rust en maken de omliggende faciliteiten en het centrum van Aalst zeer bereikbaar.

Duurzaamheid en woonkwaliteit zijn voor Odebrecht  topprioriteit de in dit ontwerp. Daarom wordt er uitsluitend gewerkt met hoogstaande materialen en energiezuinige technieken. Zo zijn alle appartementen in het project BEN (Bijna Energie Neutraal) en zal er gewerkt worden met een CO2-neutraal verwarmingssysteem. Dit zorgt ervoor dat de verwarmingskosten beduidend lager zullen liggen dan bij klassieke verwarmingssystemen. Behalve dit financieel voordeel bieden de BEN appartementen ook een fiscaal voordeel door middel van een korting op de onroerende voorheffing.

 


Meer info


iphone 5
iphone 5
iphone 5

Het project Kanaelzicht is dé referentie in Willebroek en omgeving als het gaat om kwalitatief wonen met hoogstaande architectuur. Op de oude industriële site van de papierfabriek De Naeyer worden 136 nieuwbouwappartementen gerealiseerd. Het indrukwekkende project omvat een divers aanbod van appartementen, winkels, kantoren en lofts.

De nieuw gebouwde wooneenheden worden verdeeld over 5 gebouwen langs de kade. Bijna alle appartementen zullen uitkijken op het kanaal. Langsheen het kanaal staat ook het oude administratieve gebouw van de papierfabriek welke na de renovatie een authentieke toets aan de het project Kanaelzicht zal geven. De historische site aan het water zal een nieuwe trekpleister worden voor de omgeving, mede door de aanleg van een nieuw, gezellig plein met veel groen rond de beschermde watertoren.

Het project Kanaelzicht biedt een schitterende mix van historische elementen gecombineerd met een hedendaags comfort en een uitstekende bereikbaarheid.


Meer info


iphone 5

Nieuwbouwproject te
Hoeilaart, Vlaams-Brabant


Meer info


iphone 5
iphone 5
iphone 5
iphone 5

Het project The Meadow komt aan de Mechelsesteenweg vlakbij de afrit van de E40, naast het nieuwe KMO-park Star 21.
De kantoren worden gebouwd volgens de nieuwste inzichten, met hoge duurzaamheid door onder meer gebruik te maken van geothermie en zonnepanelen, en het nastreven van de principes van de Well-certificering voor het welbevinden van de gebruikers.
Het complex, ontworpen door POLO Architects, biedt maximale flexibiliteit naar indeling en beschikbare oppervlaktes. Op het gelijkvloers is er ook ruimte voorzien voor het aanbieden van diensten zoals receptie, meeting rooms, restaurant en koffiebar. Een gedeelte co-working behoort hierdoor ook tot de mogelijkheden. Het project is voorzien van een ondergrondse parking met 285 plaatsen en een uitgebreide fietsenstalling.
Voor meer informatie over het project kan u terecht bij de makelaars: Cushman & Wakefield en JLL.


Meer info


iphone 5
iphone 5
iphone 5

Gelegen langs de Oostendse Steenweg in Brugge, zal Sandweghe een gevarieerd aanbod leveren van in totaal 70 duurzame appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en ruime terassen. 
Daarnaast worden op het gelijkvloers enkele kantoor- en/of praktijkruimtes voorzien.

Woonkwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand, ook bij Sandweghe.
Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogstaande materialen en energiezuinige technieken. Zo zullen heel wat appartementen in het project BEN (Bijna Energie Neutraal) zijn, en zal er gewerkt worden met een CO2-neutraal verwarmingssysteem. Bovendien worden er zonnepanelen voorzien.

Ook is Sandweghe vlot bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de fiets via veilige fietsroutes. Autobestuurders kunnen dan weer gebruik maken van de nabije Expressweg om vlot de aansluiting naar de grote snelwegen (zowel naar binnenland als De Kust) te maken, terwijl bewoners en bezoekers ook gebruik kunnen maken van zowel onder- als bovengrondse parking op de site. Er wordt zelfs een aparte ruimte ingericht waar een “Bring Me Box” geplaatst wordt waar gemakkelijk pakjes in kunnen nagelaten worden zodat u, wanneer u niet thuis bent, later gemakkelijk uw pakje in de inkomhal kan oppikken.

Sandweghe baadt van nature in het groen. Er wordt een groen binnenplein voorzien en door de juiste inplanting van het gebouw worden de appartementen van het voorbijgaande verkeer afgeschermd. Ook in de dichte nabijheid van het project zijn er talrijke groene plekken waar je even kan genieten van natuur en rust. Zo bevindt de ‘Sint-Pietersplas’ zich op wandelafstand, en ook tal van mooie fietsroutes.
Met andere woorden: de rust in Sandweghe is verzekerd.


Meer info


iphone 5

AAA-locatie

Aan de statige Belgiëlei 153-155 in Antwerpen, daar waar de bank Corluy de dienst uitmaakte, biedt het project The Banker binnenkort nieuwe studio's en appartementen aan. Hier profiteer je van een toplocatie, die de laatste jaren booming is onder jong en oud. Zo vind je het hippe Fosbury & Sons om de hoek: een plek waar creatievelingen en starters hun initiatieven in een bloeiend business omzetten. Tevens liggen de smakelijke food- en drinkconcepten van Brouwerij De Koninck op een aanlokkelijke afstand. Of er nog meer is? Zeker. Je leeft hier op vijf minuten fietsafstand van het gezellige Antwerpse centrum. Alsook heb je zo een uitstekende bereikbaarheid via het openbaar vervoer (tram, bus, velo-station, treinstation Berchem, ’t Groen Kwartier,...). En als je wil, kan je even uitblazen in het groenrijke Harmoniepark aan het einde van de straat. The Banker wordt aldus uw ideale plek voor een harmonieuze work-life balance.


Meer info


iphone 5
iphone 5

De indrukwekkende nieuwbouwvilla's geven u de kans op een unieke ervaring. In de groene, noordelijke punt van het Griekse eiland Zakynthos, tussen de glooiende heuvels, gebleekte witte stenen en duizend jaar oude olijfbomen, liggen deze villa's met adembenemend uitzicht over de Ionische zee en het vaste land.

PUUR

De exclusieve villa's vormen een uniek alternatief voor de traditionele, luxueuze vakantiebestemmingen. Hier geniet u namelijk van een wereld die, in een periode van miljoenen jaren, zorgvuldig gevormd is. Ongeëvenaard, puur en met een ongekende rust.

EENVOUD EN ELEGANTIE

Samen met gerenommeerde architecten (Corbiau, Dwek, Erpicum, Courtois,...) zorgen wij ervoor dat elke villa van Magellan een uniek ontwerp heeft. Dat kan traditioneel/provencaals zijn of in een meer moderne, hedendaagse stijl. Maar of u nu kiest voor klassiek of strak: eenvoud en elegantie staan altijd centraal. Zo kunnen wij garanderen dat elke villa moeiteloos opgaat in het unieke landschap. Een zalige woonervaring met een betoverend uitzicht op de diepblauwe zee.


Meer info


iphone 5
iphone 5
iphone 5

Residentie North 160, een exclusieve residentie van 10 luxe appartementen met ruime terrassen aan de rand van Dendermonde.

Het project heeft een uitstekende ligging, dichtbij het centrum van Dendermonde, een directe verbinding naar de autostrade en openbaar vervoer in de nabije omgeving.

U hebt de keuze tussen 1,2 of 3 slaapkamers en de mogelijkheid tot aankopen van een staanplaats en berging. Er is eveneens een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig. Voor de afwerking heb je de keuze tussen degelijke en uiterst mooie materialen, die je volledig zelf naar jouw eigen wensen kan kiezen. 


Meer info


iphone 5
iphone 5

Vlak naast het Woluwe Shopping Center zal het project W64 in een hedendaagse architectuur opgetrokken worden. In de omgeving zijn er naast winkels ook veel gezellige restaurantjes, parken en verschillende sportfaciliteiten, .... Daarnaast liggen de luchthaven Brussels Airport en de Europese instellingen op een boogscheut van het project. 

W64 telt 44 appartementen en 2 kantoorruimten verdeeld over 8 bouwlagen. Gezien de ligging recht tegenover het Malou park hebben de appartementen een prachtig groen uitzicht, met zicht op de vijver en in de verte het magnifieke Kasteel Malou. De technologieën worden afgewerkt in hoogwaardige materialen en met innovatieve technologieën. 

Het is niet alleen een groene, maar ook een zeer bereikbare ligging! Het project ligt op de Woluwelaan op de belangrijkste routes (E40, N3). Maar ook met het openbaar vervoer kan je Brussel en omstreken gaan verkennen

Kortom wonen in W64 betekent wonen op een unieke locatie, omgeven door groen en verschillende Facile!

UPDATE: W64 is volledig uitverkocht!


Meer info